Vraagt u zich af: hoe kan ik aandelen kopen? Wij beantwoorden uw vragen door u mee te nemen in de praktijk. In 60 minuten 200 euro winst! Hoe? Lees verder.

Hoe kan ik aandelen kopen

Thuis beleggen met een slimme constructie

In dit artikel laten we u zien hoe u aandelen kunt kopen op de manier die wij gebruiken. Dit is een klantvriendelijke manier waarbij u gewoon kunt beleggen wanneer het u uitkomt. Ook met uw smartphone of tablet! En dat allemaal dankzij handige online software. U kunt gratis gebruik maken van dit programma! Klik op deze link.

Als u kiest voor de software maakt u automatisch gebruik van een interessante beleggingsconstructie die wel bekend staat als CFD. Zoekt u een antwoord op de vraag: hoe kan ik aandelen kopen met CFD’s? Hier kunt u er alles over lezen. Wilt u liever zien hoe de software in de praktijk wordt toegepast? Lees dan dit artikel uit.

Beleggen op Randstad: waarom?

In dit artikel laten we u zien hoe we belegd hebben op Randstad. Maar waarom kozen we voor deze aandelen? Onze beleggingen beginnen vrijwel altijd met een aanleiding. Dit is een nieuwsfeit over een beursgenoteerde onderneming, dat volgens ons invloed zou kunnen hebben op de koers. In dit geval dachten we dat onderstaand nieuwsbericht misschien zou kunnen zorgen voor een koersstijging.

Hoe kan ik aandelen kopen

Figuur 1, hoe kan ik aandelen kopen? De aanleiding. Klik op de figuur voor een vergroting.

In het artikel las u dat ING meer geld uitgeeft aan uitzendbedrijf Randstad. Dit wordt door beleggers vaak als een gunstig teken gezien: kennelijk heeft ING vertrouwen in Randstad. Meer mensen willen dan aandelen kopen van Randstad waardoor de koers zou kunnen stijgen. Hier wilden wij natuurlijk van profiteren.

Hoe kan ik aandelen kopen? Gemakkelijk en snel

Om te kunnen profiteren van de verwachte koersstijging, moesten we een belegging openen. Dit kan gemakkelijk en snel dankzij de software die we eerder beschreven. Deze kunt u downloaden of online openen, wat u liever hebt. Om een belegging te openen, hoefden we alleen het aandeel Randstad aan te klikken en onze inleg in te voeren. Zo gemakkelijk is het openen van een belegging, waardoor we snel konden reageren op de aanleiding.

Bij deze belegging bedroeg onze inleg 2.000 euro. Dat is veel geld, daar zijn wij ons van bewust. Normaal gesproken zetten we ook kleinere bedragen in. Maar dankzij eerdere beleggingen hadden we dit bedrag tot onze beschikking en omdat we vrij zeker waren dat de koers zou gaan stijgen, besloten we het in te zetten.

De inleg werd namelijk nog meer waard! Dankzij CFD’s werd dit bedrag met 10 vergroot. Onze positie was dus 10×2.000= 20.000 euro waard. De werking van CFD’s is ook heel geschikt voor beleggen met kleinere bedragen. In ons geval zorgde het echter in korte tijd voor mooie winst, zoals u hieronder kunt lezen.

Het vervolg

Laten we het verloop van onze belegging even op een rijtje zetten. U hebt inmiddels antwoord op de vraag: hoe kan ik aandelen kopen? Maar nadat u uw positie hebt geopend, wordt het pas echt interessant.

  • Het is 09:02 uur in de ochtend  (vlak nadat de beurs is geopend) als we onze positie openen. De koers van Randstad begint, zoals verwacht en gehoopt, direct te stijgen.

Hoe kan ik aandelen kopen

Figuur 2, hoe kan ik aandelen kopen? Koersgrafiek. Klik op de figuur voor een vergroting.

  • Rond 09:30, binnen 30 minuten tijd, was onze positie al 100 euro meer waard geworden. Toch dachten we dat de koers nog verder zou kunnen stijgen, dus we sloten onze belegging nog niet.
  • Om 10:00 was de koers zodanig gestegen dat we 200 euro winst konden maken. We vermoedden dat dit misschien het best mogelijke resultaat was, dus besloten we de belegging te sluiten. Het nieuwsbericht over Randstad zou steeds minder invloed gaan hebben  op de koers, waardoor we niet langer een beargumenteerde voorspelling konden doen.

 

Het resultaat? Bekijkt u het screenshot maar! 10% rendement binnen 60 minuten tijd. Een winst van 200 euro!

Hoe kan ik aandelen kopen

Figuur 3, hoe kan aandelen kopen? Het resultaat. Klik op de figuur voor een vergroting.

Nu bent u aan zet! Hoe kan ik aandelen kopen?

U hebt in dit artikel gelezen over:

  • Fantastische gratis beleggingssoftware
  • Het toepassen van een nieuwsbericht
  • De werking van CFD’s

Nu is het tijd om u de kans te geven zelf aandelen te kopen. Eerder hebt u al een link gezien naar de gratis software. Maar wist u dat de software ook een oefenomgeving bevat? Hier krijgt u ongeveer 20.000 fictieve euro’s. U kunt realistische ervaring opdoen, doordat u live aandelenkoersen te zien krijgt. Uw resultaten zouden waarschijnlijk dus niet anders zijn als u met echt geld zou beleggen. Deze oefening is ideaal voor de beginnende belegger.

Hoe kan ik aandelen kopen? In de oefenomgeving ziet u het in de praktijk!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel
http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/randstad/21256176/__ING_vergroot_belang_in_Randstad__.html