Wilt u beginnen met risicoloos beleggen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze site vindt u een gratis handelsplatform waarmee met fictief geld op wereldwijde beurzen gehandeld kan worden. Dit is geheel kosteloos en daarom uiterst aantrekkelijk. Bent u nieuwsgierig gemaakt? Lees dan verder in dit artikel wat wij u precies te bieden hebben.

Ook kunt u hier direct het gratis handelsplatform downloaden

risicoloos beleggen

Risicoloos beleggen wordt mogelijk gemaakt door een broker

Handelen op beurzen is veel dichterbij dan u zou denken. Sterker nog, u zou in vijf minuten van nu uw eerste aandelen gekocht kunnen hebben. Wilt u weten hoe? Wij zullen u het vertellen.

Handelen kan tegenwoordig met een online handelsplatform. Dit betekent dat u thuis op de bank via het internet handelen kunt. Zo’n handelsplatform wordt aangeboden door een broker. Misschien is deze laatste een voor u onbekende term. Een broker is het best te vergelijken met een makelaar. Zoals een makelaar huizen verkoopt, verkoopt een broker aandelen. Een broker is dus een tussenpersoon en gebaat bij handelsstromen. Denkt u maar de huidige crisis op de huizenmarkt; makelaars vallen bij bosjes om omdat er gewoonweg te weinig handel is.

Heel de wereld in één gratis handelsplatform

Een broker probeert daarom op allerlei manieren handel in aandelen aan te moedigen. Een van die manieren is het aanbieden van een gratis handelsplatform. Iedereen kan hier gebruik van maken. Bovendien kan vaak met zo’n handelsplatform met fictief geld gehandeld worden. In dat geval krijgt u gratis ongeveer 20.000 euro fictief startgeld. Hiermee kunt handelen op alle bekende koersen ter wereld. Met fictief geld kunt beleggen in zilver of goud, Facebook of Google en nog veel meer. Overigens zijn de koersen in die fictieve modus precies dezelfde koersen als in het echt. Als het dus slecht zo gaat met een bekend bedrijf dat zelfs het nieuws bericht over de koersval, zult u dit kunnen terugvinden in het platform. Hierdoor beleeft u een beleggingservaring die niet van een echte te onderscheiden is. Zonder dat u een risico loopt!

Waarom vraagt u? Omdat op deze manier echt iedereen aan het handelen in aandelen kan ruiken. Ook de man of vrouw die helemaal geen risico wil nemen en handelen in de eerste plaats gewoon eens rustig proberen wil.

Een handelsplatform biedt dus meerdere mogelijkheden. Enerzijds kan hiermee snel met aandelen gehandeld worden om werkelijk geld te verdienen en anderzijds biedt het programma u de mogelijkheid zonder risico beleggen te oefenen. Bij het opstarten van het gratis programma moet u daarom een keuze maken: ga ik handelen met echt geld of met fictief geld handelen. Iedere keer als u het platform opstart hebt u weer de keuze. Hieronder ziet u een screenshot van de keuze-knop.

risicoloos beleggen

Figuur 1, Risicoloos beleggen. Klik op figuur om deze te vergroten.

Een geweldige kans wordt u geboden; risicoloos beleggen

Hierdoor kunt u op ieder moment besluiten om toch eens te gaan beleggen met echt geld. Uiteraard raden wij u dit aan als u voldoende ervaring opgedaan hebt in de fictieve modus. Maar wanneer de slag te pakken hebt, zou u echt flinke winsten kunnen pakken! De onderstaande link is een ervaring met het platform waarin 300 euro winst gepakt wordt.

https://allesoverbeleggen.com/aandelen/aandelen-apple-kopen-ervaring-300-euro-winst-met-daytraden

Kortom:

Met een gratis handelsplatform risicoloos beleggen is een geweldige kans en zou u weleens heel veel moois kunnen brengen!

U raadt het al. Wij bieden u enkele van deze programma’s aan. Wij hebben een selectie gemaakt van een paar uitstekende brokers. Deze hebben wij met elkaar vergeleken zodat u een gedegen keuze maken kunt. U kunt deze vergelijking vinden onder de onderstaande link.

Begint u met risicoloos beleggen? Klik dan hier en download uw gratis handelsplatform.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Investering