Wilt u vlot beleggen? Zie hier een knap staaltje snel aandelen verhandelen: 190 euro winst in 1,5 dag!  Leer en begin zelf met gratis beleggingssoftware.

Snel aandelen verhandelen

Snel aandelen verhandelen via internet

U bent een moderne belegger, toch? Daarom wilt u niet onnodig veel tijd kwijt zijn met handelen. Daarom bieden wij u een manier waarop u snel aandelen kunt verhandelen: via internet. Hierbij maakt u gebruik van gratis software, die u vele voordelen biedt:

 • Gemakkelijk en snel uw beleggingen beheren
 • Beleggen op allerlei, internationale koersen
 • Automatisch handelen met de hefboomconstructie CFD

Wij zijn overtuigd! Daarom gebruiken we de software zelf ook. Hieronder kunt u onze ervaring met het programma lezen in een praktijkervaring.

Slim beleggen met de gratis software

Het was de ochtend van vrijdag 28 maart toen we besloten te gaan beleggen. Dit deden we in 3 stappen:

 1. De aanleiding in het nieuws
 2. Een positie op Blackberry openen
 3. Koers bekijken en positie sluiten

1. De aanleiding in het nieuws

Invloedrijke nieuwsfeiten kunnen een koersdaling of –stijging in gang zetten. Daarom begonnen we met het lezen van het beursnieuws, om te zien of er nog interessante ontwikkelingen hadden plaatsgevonden. Hierbij stuitten we op het volgende bericht.

Snel aandelen verhandelen

Figuur 1, snel aandelen verhandelen. Klik voor een vergroting.

U leest het: het ging niet goed met Blackberry. De koers zou kunnen gaan zakken. Misschien denkt u nu dat we daarom niet op het bedrijf moesten beleggen. Het tegendeel is echter waar.

Omdat u in de gratis software speculeert op koersen, kunt u ook beleggen op een koersdaling. Dit heet short gaan. Als u kiest voor short gaan, is verlies van het bedrijf juist winst voor u. Daarom besloten we zo snel mogelijk een short positie te openen op Blackberry.

2. Een positie op Blackberry openen

Een positie openen was heel eenvoudig dankzij de gratis software. Wij kozen ervoor te beleggen met 100 euro. Onze positie was echter veel meer waard! Eerder hebt u het woord ‘CFD’ al voorbij zien komen. Dit is een hefboomproduct wat ervoor zorgt dat u met een klein bedrag kunt handelen op een groter aandelenpakket. Lees hier meer over CFD’s.

In dit geval gold er een hefboom van 20. Daardoor konden we met onze 100 euro handelen op een aandelenpakket ter waarde van 2.711 dollar! Een goed voorbeeld van slim beleggen. We bevestigden de aankoop met een simpele druk op de knop.

3. Koers bekijken en positie sluiten

Vanaf nu was het belangrijk om de koers goed in de gaten te houden, zodat we de positie op een gunstig moment konden sluiten. Gelukkig konden we de koers bekijken vanaf onze computer, tablet en smartphone. Bekijkt u de grafiek eens.

Snel aandelen verhandelen

Figuur 2, snel aandelen verhandelen. Klik voor een vergroting.

In het weekend was de beurs gesloten. Maar halvewege de maandag was de koers met 190 euro gezakt. Voor ons betekende dat 190 euro winst in slechts 1,5 dag met een inleg van 100 euro! Hieronder ziet u het bewijs van onze winst.

Snel aandelen verhandelen

Figuur 3, snel aandelen verhandelen. Klik voor een vergroting.

Conclusie en tips

U hebt het bij onze belegging gezien: snel aandelen beleggen is heel goed mogelijk. Wel hebben we nog wat tips voor u, die we zelf ook toepasten bij deze belegging:

 • Let op het beursnieuws
 • Beleg gestructureerd en in stappen
 • Oefen voor u begint in de gratis demo

Over deze laatste optie kunt u hieronder meer lezen.

Zelf leren beleggen?

Nu weet u het: wij maakten een mooie winst met behulp van software en CFD’s. Dat wilt u natuurlijk ook proberen! Dat kan gratis, vrijblijvend en veilig. Maak kennis met fictief beleggen in de demo.

De demo is een mogelijkheid van de gratis beleggingssoftware. Hier hebt u uw portemonnee niet nodig. U betaalt niks, want u krijgt juist ca. 20.000 euro fictief zakgeld.

 • Beleg op echte en actuele koersen
 • Maak kennis met de handige software
 • Ontdek de werking van CFD’s zonder risico

Overstappen op echt beleggen kan altijd. Wacht niet langer en kies voor de software. Bij demo beleggen hebt u niets te verliezen!

Snel aandelen verhandelen? Klik hier voor de handige gratis software

Bronnen: http://deaandeelhouder.nl/news/2014/3/28/blackberry_flink_in_het_rood/,
http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry