Probeer zelf beleggen op de beurs! Wij pakten 120 euro winst in een uurtje tijd. Zie hoe en begin gratis met beleggen. Gewoon vanuit uw luie stoel.

Zelf beleggen op de beurs

Mobiel en modern beleggen

U bent een modern, flexibel mens. Daarom is het tijd voor een beleggingsmethode die daarbij past: beleggen via internet. Met behulp van gratis beleggingssoftware kunt u handelen waar en wanneer u maar wilt. Dankzij het handige programma hebt u binnen enkele seconden al een belegging geopend met uw computer, tablet of smartphone. Lees verder en zie hoe wij dit in de praktijk deden!

Winst op TomTom met behulp van de software

Allereerst hebben we een tip voor u: beleg gestructureerd. Wij doen dat ook graag. Het zorgt ervoor dat we duidelijk overzicht houden. Onze methode bestaat uit 3 simpele stappen:

  1. Aanleiding
  2. Belegging
  3. Resultaat

Aanleiding

Een aanleiding is een nieuwsfeit dat invloed zou kunnen hebben op de koers van een beursgenoteerd bedrijf. U kunt zulk nieuws gewoon gratis op het internet vinden. Het was eind april toen we het volgende artikel lazen op deaandeelhouder.nl:

Zelf beleggen op de beurs

Figuur 1, zelf beleggen op de beurs. Klik voor een vergroting.

Ziet u het? Het gaat goed met TomTom! Dat zou kunnen betekenen dat meer beleggers aandelen van dit bedrijf willen kopen. ‘Tegelijkertijd is er minder aanbod, omdat beleggers die al aandelen van TomTom bezitten, ze niet meer willen verkopen. Door de gestegen vraag en het geslonken aanbod, stijgt de prijs van een aandeel. Hiervan wilden wij profiteren. Daarom besloten we zo snel mogelijk een belegging te openen. Hierdoor hoopten we te kunnen profiteren van de verwachte koersstijging.

Belegging

Het openen van een belegging was heel eenvoudig. Dankzij de software konden we snel handelen. We hoefden alleen de koers op te zoeken, onze inleg in te voeren en de aankoop te bevestigen. U ziet hoe overzichtelijk het programma is in het onderstaande screenshot.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, zelf beleggen op de beurs. Klik voor een vergroting.

Er gebeurde iets bijzonders met onze inleg. In het programma zit namelijk automatisch een hefboomconstructie verwerkt. Deze constructie heet Contract for Difference (CFD). Het zorgt ervoor dat uw inleg meer waard wordt.

Wij legden 200 euro in. Vervolgens werd dit bedrag vermenigvuldigd met een factor van 20. Dat betekent dat we konden handelen op een positie die 20×200= 4.000 euro waard was! Hieronder wordt het effect nog eens geïllustreerd. Beleggen met een klein bedrag kan heel goed dankzij deze constructie.

Zelf beleggen op de beurs

Figuur 3, zelf beleggen op de beurs. Klik voor een vergroting.  

Resultaat

Het was 9 uur ’s morgens toen we de belegging openden. We hoopten natuurlijk dat de koers van TomTom zou stijgen. Dit gebeurde inderdaad! Bekijk de grafiek maar.

Zelf beleggen op de beurs

Figuur 4, zelf beleggen op de beurs. Klik voor een vergroting.

Iedere minuut maakten we 2 euro winst. Het resultaat? 120 euro winst in slechts een uurtje tijd. Om dit bedrag veilig te stellen, hoefden we alleen maar met de muis op de sluitknop te klikken. Bekijk het screenshot van dit prachtige resultaat.

Zelf beleggen op de beurs

Figuur 5, Zelf beleggen op de beurs. Klik op figuur om deze te vergroten. 

U begrijpt natuurlijk wel dat beleggen alleen zo kansrijk kan zijn als er ook risico’s tegenover staan. Om deze risico’s zoveel mogelijk in te perken, kunt u dit artikel lezen.

Probeer beleggen voor dummies gratis uit!

U zag hoe succesvol beleggen met een hefboom voor ons uitpakte. Wilt u het zelf ook eens proberen? Dat kan! U kunt gratis en zonder risico de beurs voor dummies op. De software biedt u namelijk een extra onderdeel: de demo. In de demo krijgt u circa 20.000 euro fictief geld. Hiermee kunt u fictief beleggen op werkelijke, actuele koersen. We kunnen dus over de software concluderen:

  • Een prettig en gebruiksvriendelijk programma
  • Bevordert snelle handel
  • Een kans om risicovrij te leren beleggen in de demo

Wilt u zelf beleggen op de beurs? Klik hier voor de fantastische software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Effectenbeurs