Hulp bij aandelen voor dummies? Voor u is alleen het beste goed genoeg. Probeer hier gratis de online beleggingssimulator voor CFD’s.

 Online beleggingssimulator

Slim beleggen dankzij het internet

Misschien hebt u weleens gehoord van online beleggen. De populariteit van deze manier stijgt. Terecht, vinden wij. Online beleggen is namelijk snel en laagdrempelig. Het enige wat u ervoor nodig hebt, is een handig en gratis programma. Deze beleggingssoftware biedt u toegang tot diverse markten met CFD’s.

De voordelen van de software zijn onder andere:

  • Gemakkelijk te bedienen
  • U kunt het zowel online openen als downloaden
  • Bruikbaar vanaf computer, tablet en mobiele telefoon met internet

Word beter dan de rest met de online beleggingssimulator

U snapt het wel: de software trekt hordes met beleggers aan. Wie wil er immers niet snel kunnen beleggen met fijne, gratis software? Hier ligt een kans voor u.

Veel van de beleggers zijn namelijk onervaren. Ze weten niet waar ze aan beginnen. U bent verstandiger dan dat, want u leest dit artikel. En wij bieden u nu meteen een gemakkelijke oplossing.

Kies voor de gratis online beleggingssimulator. Dit is een oefening die onderdeel uitmaakt van de eerder beschreven gratis software. Het werkt precies hetzelfde: u ziet hetzelfde programma en dezelfde, tot op de seconde actuele koersen. Het verschil? U loopt geen enkel risico.

Voordelen van de online beleggingssimulator

In de simulator kunt u als het ware demo beleggen. U ervaart hoe het is om te beleggen, zonder dat het u iets kost. Normaal zou u geld moeten inleggen om te handelen. In de simulator krijgt u juist geld: ongeveer 20.000 euro fictief geld.

Ontdek wat de simulator u allemaal te bieden heeft. Probeer beleggen met 100 euro eens uit, of juist beleggen met 1.000 euro. Zo ontdekt u wat uw stijl van beleggen is door te oefenen met CFD’s.

Natuurlijk wilt u mooie winsten maken. Dat begrijpen we helemaal. Daarom kunt u ook overstappen op echt beleggen wanneer u wilt. Omdat u al gewend bent aan de software, kunt u dan vlekkeloos overstappen.

Andere informatiebronnen over beleggen

Als u wilt, kunt u de software direct openen. U doet dat door op de link onderaan dit artikel te klikken. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te kiezen: begint u in de online beleggingssimulatie, of wilt u toch direct beginnen met echt beleggen? U houdt zelf de touwtjes in handen.

Is uw nieuwsgierigheid nog niet bevredigd? Dan bieden we u nog meer leuke en nuttige informatie over beleggen.

Grijp uw kans op dit moment! Klik hier voor de gratis beleggingssoftware

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Simulatie