U weet zelf wat goed is voor uw geld, toch? Kies daarom voor de cursus zelf beleggen en maak een vliegende start op de beurs!

Cursus zelf beleggen

Waarom wilt u daytraden leren?

Beleggen betekent dat u geld investeert met de intentie dat het meer waard wordt. Van geld meer geld maken, wie wil dat nou niet? Daarom is daytraden leren de moeite waard. In dit artikel vertellen we u meer over deze vorm van beleggen. Daarna verwijzen we u door naar een gratis cursus beleggen. Dit geeft u een gedegen basis voor uitdagende beleggingen.

Beleggen voor dummies, volledig via internet

U leest het goed: volledig via internet. Deze moderne vorm van beleggen zorgt ervoor dat u binnen enkele seconden een belegging kunt openen vanaf computer, tablet en smartphone.

Dit werkt met behulp van hele fijne, gratis beleggingssoftware. Deze klantgerichte software houdt automatisch relevante informatie voor u bij. Bijvoorbeeld koersgrafieken: lijntjes die het verloop van de aandelenprijs laten zien. Hieronder ziet u er een voorbeeld van.

Cursus zelf beleggen

Figuur 1, cursus zelf beleggen. Klik voor een vergroting.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het doel van daytraden winst op de korte termijn. Er zit een speciale constructie verwerkt in het programma, die u hierbij helpt. Deze hefboomconstructie, ook wel Contract for Difference (CFD) genoemd, zorgt ervoor dat u krachtig kunt beleggen met weinig geld. Uw inleg wordt namelijk vermenigvuldigd met een bepaald getal, zodat u voor hetzelfde geld kunt handelen op een grotere positie.

Met weinig geld meer winst maken: het kan echt! Het bewijs ziet u bij onze waargebeurde beleggingen, die we voor u hebben uitgeschreven. Klik hier voor de praktijkvoorbeelden.

Wilt u net zulke mooie resultaten behalen? Volg dan de cursus zelf beleggen. Hieronder ziet u wat de cursus u allemaal te bieden heeft.

Wat heeft de cursus zelf beleggen u te bieden?

Om zo gunstig mogelijk te beleggen met zo min mogelijk verlies, kunt u de gratis cursus beleggen volgen. In ongeveer 30 minuten tijd loopt u 6 hoofdstukken door. Hierna bent u klaar om zelf aan de slag te gaan met beleggen. Hieronder ziet u de indeling van de cursus:

  1. Algemene kennis over beleggen
  2. Beleggen met CFD’s
  3. Hoe kunt u winst maken?
  4. Risicobeperking
  5. Handige informatie
  6. Direct zelf beginnen met beleggen

Combineer theorie en praktijk

Nu denkt u misschien: ‘ik heb helemaal geen zin in de cursus. Ik leer meer van de praktijk’. Dan hebben we goed nieuws voor u: de gratis cursus beleggen is ontwikkeld als een combinatie van theorie en praktijk. Hierdoor wordt de uitleg direct toegepast in handige voorbeelden. Hierdoor kunt u de cursus vlot doorlopen en snapt u direct wat u hebt aan de informatie.

Begin direct met de cursus zelf beleggen!

Jeuken uw handen om direct aan de slag te gaan met beleggen? Ook dat begrijpen we volkomen. Klik hier om direct te beginnen met daytraden.

Hebben we u overtuigd van de cursus? Klik dan op de link hieronder. In slechts een halfuurtje tijd zult u goed voorbereid zijn. Bovendien stroomt u automatisch door naar echt beleggen.

Klik hier voor hoofdstuk 1: algemene kennis over beleggen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Cursus